EAFS aanwezig op Flanders Horse Expo Gent

23/02/2017

Het Europese Arabo-Friezen Stamboek is van vrijdag 24 tot zondag 26 februari 2017 met een promostand aanwezig op de drukbezochte paardenhappening Flanders Horse Expo in Gent die dit jaar zijn 10de editie viert.

De promostand van het stamboek bevindt zich in hal 5.

Ter plaatse is het mogelijk om u op te geven voor lidmaatschap, nieuwe toetredende leden ontvangen in Gent de exclusieve EAFS-paraplu als welkomstgeschenk. Ook voor vragen als fokker en/of gebruiker van Arabo-Friese paarden is iedereen welkom op de promostand.

Tijdens de 3 beursdagen staan er tal van demo’s met Arabo-Friese hengsten op de agenda.

Ismaël Nijst brengt voorstellingen met EAFS-hengst Dark Vredestichter aan de lange lijnen en de stamboekhengst Yk Dark Rico S toont zijn dressuurtalent tijdens demo’s Kür op muziek.
 

Zondag 26 februari is de dag van de menners en neemt Edouard Simonet met het vierspan, van de Arabo-Friese fok- en sportstal Jelle’s Home uit Neerpelt, in de hoofdpiste deel aan de grote vierspan battle waarbij vier teams, bestaande uit één menner vierspan paarden samen met één menner vierspan pony's een team vormen en tweemaal een indoorparcours met kegels en hindernissen tegen de snelste tijd rijden.

 

KLIK HIER voor een bezoek aan de site van FLanders Horse Expo